Woensdagmiddag inloop voor tieners

Door | activiteiten, chillen | No Comments

Iedere woensdagmiddag buiten de schoolvakanties zijn jongeren tussen de 11 en 15 jaar welkom bij de Hang out! middaginloop.

Je kan er een beetje chillen met vrienden, darten, poolbiljarten en gamen op de PS4. Ook zijn er allerhande teken- en frobel-materialen die je mag gebruiken.

Daarnaast worden er kleinschalige activiteiten georganiseerd waarin jou ideeën voor ons het belangrijkste zijn. Denk aan pizza’s bakken, een workshop vilten, sieraden maken, graffiti the basics of rap. Kookactiviteiten beginnen meestal wat later, zodat je rond etenstijd je zelfgemaakte prakkie op kan eten. Voor workshops wordt vaak een kleine bijdrage gevraagd, de inloop zelf is gratis.

Stel zelf een vakantieprogramma samen!

Geen inloop tijdens de vakanties? Klopt, maar dat betekent niet dat we niet open zijn. vakanties zijn ideaal voor grotere activiteiten, die bij voorkeur door jou verzonnen worden!

Jou stem telt 100%, dus als je zelf iets wil organiseren staan we daar meer dan open voor!

  • Iedere woensdag buiten de schoolvakanties
  • Open van 15.00 tot 17.00 uur (uitgezonderd kookcafe ativiteiten).
  • entree = gratis (uitgezonderd enkele workshops, max. 5 euro)
  • gratis koffie, thee en limo.
  • Waar: jongerencentrum Hang out! van Panhuysstraat 15 Noordwijk
  • Meer info: ariannevanbeelen@stjjmh.nl

NEON FISSA

Door | activiteiten, party | No Comments

Op vrijdag 4 oktober organiseert het evenemententeam van jongerencentrum Hang out! een danceparty voor tieners in de leeftijd van 12 t/m 16 jaar. De grote zaal van het jongerencentrum wordt weer geheel in neon stijl aangekleed en maar liefst 3 DJ’s zullen de laatste hits en beste krakers op deze avond draaien.

Entree gratis – Aanvang 19.00 uur – Einde 22.00 uur – meer info ariannevanbeelen@stjjmh.nl

jongerencentrum Hang out! Van Panhuysstraat 15 Noordwijk

poster neon fissa

Zomeractiviteiten 2e helft @ Hang out!

Door | Geen categorie | No Comments
Dinsdag 13 augustus

Cards against humanity


19.30 uur tot ongeveer 21.30 uur

Entree: Gratis 15 t/m 18 jaar

Jongerencentrum Hang out! opgeven hoeft niet.

Het spel waar de meest foute antwoorden je laten winnen.

Woensdag 14 augustus

flessenvoetbal @Skateplein Noordwijk

19.30 tot een uur of 9.

Leeftijd: 12 t/m 15 jaar

Deelname gratis, opgeven bij nikolatopic@stjjmh.nl

Even het luie vakantiezweet eruit werken, of kan je gewoon niet echt stilzitten. Nikola heeft weer petflessen gevuld met water en iedereen krijgt er eentje om met zijn leven te verdedigen tegen de niets ontziende bal.

Dinsdag 20 augustus

Workshop schilderen op doek

15.00 uur tot 17.30 uur

Leeftijd 12 t/m 16 jaar

Deelname: 2 euro

opgeven bij veravanderlaan@stjjmh.nl

Dat is zo makkelijk nog niet…….tenzij je een aantal technieken kent. Welke technieken? Check it out @ de schilderworkshop.

Woensdag 21 augustus

Kookclub: Vega voor vleeseters

16.30 uur tot 19.00 uur

Leeftijd 15 t/m 18 jaar

Deelname: 2 euro

opgeven bij: ariannevanbeelen@stjjmh.nl

Vega is vies! Ja daaag, echt niet!  We koken een potje waarbij je het vlees echt niet gaat missen. Rond etenstijd zou het klaar moeten zijn en dan eten we gezamenlijk in de Hang out onze vega-maaltijd op. Vertel thuis even dat je niet thuis eet als je meedoet!

Dinsdag 27 augustus

Workshop naaldvilten

15.00 tot 17.00/18.00

Leeftijd 14 t/m 18 jaar

Deelname 2 euro

opgeven bij ariannevanbeelen@stjjmh.nl

Je hebt wol,  je hebt naalden met weerhaakjes en met die combinatie maak je de mooiste 3D poppetjes en beestjes. De naaldviltcursus @Hang out! is een introductieworkshop waarin de basistechnieken centraal staan.  We maken een muisje (moeilijkheidsgraad 1) of een katje (moeilijkheidsgraad 2).

Woensdag 28 augustus

Kookclub: Weet wat je eet: Maak zelf een taartje!

15.00 tot 17.00 uur

Leeftijd 12 t/m 16 jaar

Deelname: 2 euro

opgeven bj ariannevanbeelen@stjjmh.nl

Als je een cake of taart uit de winkel haalt, zie je er totaal niet vanaf hoe ontzettend veel suiker en boter er in zit. Door zelf een taartje te maken met pure ingrediënten weet je dat wel! Dus maken we een taartje, die je uiteraard wel zelf op mag eten! Geniet, maar snoep met mate!

Donderdag 29 augustus

Flessenvoetbal @ Skateplein

Aanvang 19.00 uur tot een uur of 9

Leeftijd: 12 t/m 15 jaar

Deelname is gratis!

Opgeven bij nikolatopic@stjjmh.nl

Petflessen, water en een voetbal. Dat wordt natuurlijk een nat zooitje. En niet stiekem de dop erop draaien he!

Girlz only event!

Door | activiteiten | No Comments

Girlz Only Event Noordwijk 31-5-2019

Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden Holland organiseert een toffe Meidendag op  vrijdag 31 mei van 13:00 tot 17:00 voor meiden van 11 jaar tot 14 jaar in de Hangout!.

Op deze dag zijn er diverse workshops zoals Dans, Hoolahoop, Yoga, Beauty and Hair en Creatief! Uiteraard wordt er ook gezorgd voor hapjes en drankjes.

Kosten voor een strippenkaart zijn €3,00. Hiermee kan je deelnemen aan alle workshops.

Locatie Hang Out!, van Panhuysstraat 15 in Noordwijk

Meer info volgt!

Plek voor nieuwe cursisten DJ club Hang out!

Door | Geen categorie | No Comments

Vanaf 3 maart kunnen jongeren tussen de 13 en 18 jaar oud, zich weer opgeven voor de DJ club. De DJ club is een doorlopende cursus waar je iedere keer voor 10 keer betaald en waar je mee door kan gaan zolang je dat zelf leuk en leerzaam vindt.

Onder leiding van onze DJ Thierry leer je de fijne kneepjes van het draaien en mixen met muziek die je zelf leuk vind. Zoals het gaat in een talenthouse constructie, is Thierry ook ooit als cursist bij de DJ club begonnen.

Uiteindelijk kunnen er ook opnames worden gemaakt van de mixen die de cursist zelf in elkaar heeft gezet. Dit allemaal in de studio’s van jongerencentrum Hang out! aan de Van Panhuysstraat 15  te Noordwijk.

De DJ club vindt iedere dinsdagavond plaats met uitzondering van de schoolvakanties en kost 20,00 euro voor 10 keer. Opgeven kan bij Arianne van Beelen via de e-mail: ariannevanbeelen@stjjmh.nl

Girlz Only Event Noordwijk

Door | Geen categorie | No Comments

Vrijdag 4 januari organiseert Stichting Jeugd- en Jongerenwerk een Girlz Only Event in de Hang Out! Deze meidendag is speciaal voor meiden van 11 t/m 14 jaar. Een super gezellige dag die in het teken staat van dingen die jij leuk vindt. Let op Girlz Only!

Wat is er te doen?
Beauty and hair, nagels lakken, cupcakes versieren, armbandjes maken, pimp-your-shirt en nog veel meer! Kosten voor
deze dag zijn €3,00 voor een strippenkaart die je kunt gebruiken om deel te nemen aan de activiteiten en workshops.

Om deel te kunnen nemen aan de meidendag, g​eef jezelf en je vriendinnen op voor 28 december 2018  via het e-mailadres: veravanderlaan@stjjmh.nl  o.v.v. Naam, adres en geboortedatum

Wie:                 Meiden uit Noordwijk, 11 t/m 14 jaar
Wanneer:       4 januari 2019
Tijd:                14.00 tot 17.00. Wees op tijd!
Locatie:          Hang Out, van Panhuysstraat 15 Noordwijk
Kosten:          €3,- (betalen bij binnenkomst)​

Frizz Feesten

Door | Geen categorie

Halloween, beachparty’s, midwinter uit je pan party’s, Neon fissa’s, Hollandse hits (maar dan anders), girlscene dance party’s enz. enz. het kan allemaal tijdens de maandelijkse party voor jongeren van 11 t/m 16 jaar.

De feesten beginnen doorgaans om 19.00 uur en duren tot 22.00 of 23.00.

Geen zin in harde muziek maar toe aan een marathon games, series of ander feestje. Je ideeën zijn altijd welkom!

De meeste vooraankondigingen worden gedaan op insta en facebook, maar ook op de homepage van deze website laten we je weten wat er komende maand op vrijdagavbond te doen valt.

Ben je 16 jaar of ouder? Wordt medewerker en help mee met de organiseren van themafeesten, decorbouwen, of doe je ding op de avond zelf!

Wil je geen medewerker worden maar wil je gewoon meefeesten omdat je vrienden allemaal 14, 15 jaar oud zijn? Geen probleem hoor! je bent van harte welkom!

Dus: iedere 1e vrijdag van de maand. Voor tieners van 11 t/m 16+ jaar. Entree hooguit 2,00 euro. Open vanaf 19.00/19.30.

Meer info nikolatopic@stjjmh.nl

3 november Andrew Melia in Hang Out! tijdens Halloweenfeest

Door | Geen categorie

Elke eerste vrijdag van de maand wordt er door het jongerenwerk een tienerparty georganiseerd in het jongerencentrum de Hang Out in Noordwijk (Van Panhuysstraat 15).

Onze eerst volgende editie van vrijdag 3 november staat in het teken van Halloween en hebben wij een groot Halloween feest met Haunted Doll house. Tijdens het feest zal de bekende en prijswinnende illusionist Andrew Melia langskomen, die met duistere magie iedereen versteld zal doen staan!

De inloop voor het Haunted House is van 19:00 tot 20:30, het feest duurt tot 22:30 en daarna is er nog een mogelijkheid om te blijven hangen voor een enge film tot ongeveer 00:30. Leeftijd: 12 tot 16 jaar. Entree: €2,- (betalen aan de deur). Meer informatie over onze activiteiten is ook te vinden op onze website: http://www.hangoutnoordwijk.nl en op onze Facebook: Hang Out Noordwijk.