Tarek Gallab

Jongerenwerker

Sinds 2014 ben ik als stagiaire binnen gekomen binnen de stichting. Na het afronden van mijn studie Sociaal Cultureel Werk ben ik als jongerenwerker aan de slag gegaan. Mijn Takenpakket bestaat momenteel uit ambulant jongerenwerk, individuele begeleiding, netwerk en ik ondersteun mijn collega's tijdens de inloop in het jongerencentrum. De reden dat ik voor het jongerenwerk heb gekozen is omdat ik goed kan inleven en verplaatsen in de leefwereld van de jongeren. Wat ik ook leuk vind aan dit werk is dat ik jongeren tools kan aanreiken met als doel deze jongeren te stimuleren om zelfredzaam en succesvol te zijn.

Vera van der Laan

Jongerenwerker/Meidenwerk

Sinds 2017 in dienst bij de stichting als jongerenwerker. In 2012 heb ik mijn diploma behaald voor de opleiding sociaal cultureel werker en ben bijna klaar met de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening Mijn rol binnen de stichting in Noordwijk is preventie, meidenwerk en het ondersteunen van de vrijwilligers.

Nikola Topic

Jongerenwerker

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij STJJMH als jongerenwerker (in opleiding) in de gemeente Noordwijk. Mijn focus ligt vooral op de bezoekers van ons jongerencentrum The Hang Out. Twee avonden en een middag in de week ben ik samen met jongeren activiteiten aan het verzinnen, voorbereiden en uitvoeren. Ik richt mij dan op de talenten en kwaliteiten van de jongeren en ga hiermee aan de slag. Verder is mijn doel om ervoor te zorgen dat jongeren zich veilig kunnen voelen in het jongerencentrum en daaromheen. Een kans te geven om mee te denken, over het steeds verbeteren van het jongerencentrum en jongeren met elkaar te verbinden.

Ouafâa el Aarroudi

Jongerenwerker

Sinds april jl. ben ik werkzaam als jongerenwerker in de gemeente Noordwijk. Mede door mijn sociale studieachtergrond ben ik terecht gekomen bij jeugd- en jongerenwerk midden-holland. Tussen mijn studies door heb ik met verschillende doelgroepen gewerkt, van jong tot oud, maar mijn interesse lag echter bij het jongerenwerk. Wat ik zo leuk vind aan dit werk, is dat we samen met jeugd kijken naar de mogelijkheden en kansen voor hun toekomst. Ik haal veel inspiratie uit het contact met jongeren, dit maakt het tegelijkertijd ook toegankelijker om jongeren te motiveren, te begeleiden en te ondersteunen bij hun ontwikkeling naar zelfstandigheid.